logo van Sovas B.V. Koekange (administratieve software voor tandtechniek, medische hulpmiddelen, orthopedie en financiele administraties)

Sovas Tandtechniek

De software Sovas Tandtechniek is speciaal ontwikkeld voor tandtechnische laboratoria om de orderadministratie te voeren, om te factureren en duidelijke managementinformatie te verkrijgen. Met meer dan 25 jaar ervaring met softwareontwikkeling voor de branche, brengt Sovas een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor tandtechnische laboratoria onder handbereik. Dat zie je terug in de uitgebreide functionaliteit en de doordachte workflow binnen het pakket. Sovas Tandtechniek doet op een natuurlijke manier precies wat de technieker verwacht en volgt zijn manier van werken. De flexibele inrichting levert veel profijt op. Niet nodeloos ingewikkeld en geen overbodige franje. Maar een logische opbouw en intuïtieve manier van werken. Zonder fouten. Reden waarom al meer dan 150 tandtechnische laboratoria in Nederland gebruikmaken van Sovas Tandtechniek.

Steeds meer laboratoria kiezen voor Sovas

Er zijn steeds meer laboratoria die kiezen voor Sovas. En dat terwijl het overstappen op een nieuw pakket om de orderadministratie te voeren vaak veel voeten in de aarde heeft. Waarom ze dan toch overstappen?

  • Omdat ze met verouderde software werken.
  • Omdat ze niet tevreden zijn over de geboden functionaliteit van het pakket dat ze nu gebruiken.
  • Omdat er in de bestaande oplossing te vaak fouten voorkomen.
  • Omdat ze te lang op support moeten wachten.
Herkenbaar? Misschien is het dan voor u nu ook het moment om over te stappen! Bent u zover om de overstap te maken?

Sovas B.V. - Ruinerweg 24 - 7958 RC Koekange  - Tel: 0521 - 520 662 -  E-mail: info@sovas.nl