logo van Sovas B.V. Koekange (administratieve software voor tandtechniek, medische hulpmiddelen, orthopedie en financiele administraties)

Introductie

Sovas Hulpmiddelen is het pakket specifiek voor leveranciers van medische hulpmiddelen. Door de modulaire opbouw is het mogelijk om deze software te gebruiken in het eenmansbedrijf tot grote organisaties met meerdere vestigingen.

Sinds 1990 is er veel veranderd in deze branche. Wij zijn vanaf die tijd nauw betrokken geweest bij ontwikkelingen in de specifieke declaratie methodieken naar zorgverzekeraars. Tevens is door ons veel kennis opgedaan in het administratieve, maar ook productie proces van deze hulpmiddelen. Behalve contacten naar onze klanten onderhouden we goede contacten met diverse zorgverzekeraars, Vektis en alle toonaangevende toeleveranciers van producten en halffabrikaten.

In Sovas hulpmiddelen wordt een duidelijke scheiding gemaakt in diverse productsoorten (orthopedie, elastische kousen, handelsproducten, etc) die ieder hun specifieke afhandeling vragen. Dit met betrekking tot de prijsopbouw, machtigingen en factureren, maar ook ten behoeve van de voorraad en het productie proces. U kunt uw afspraken per zorgverzekeraar vastleggen. De cliënt staat centraal in het systeem, zodat u altijd over historische informatie beschikt.

Omdat veel van de verkoopprijzen gebaseerd zijn op de inkoopprijs, onderhouden wij de prijsinformatie voor alle toonaangevende toeleveranciers en importeurs. Via internet beschikt u altijd over de laatste informatie.

Sovas hulpmiddelen is geschikt om tegelijkertijd op meerdere afdelingen te kunnen werken. Eventueel kan deze zelfs op meerdere vestigingen geïntegreerd worden gebruikt.

Alle verwerkte gegevens met financiële gevolgen kunnen geëxporteerd worden naar een financieel administratie pakket. Standaard hebben we koppelingen naar ons eigen financieel pakket (Sovas financieel) of Exact.

Alle standaard rapportages zijn opgenomen in het systeem zodat de bewaking van de opdrachtenportefeuille altijd gewaarborgd is. Daarnaast hanteren wij het principe dat de database "open" is. Dit betekent dat specifieke rapportages te maken zijn, die het management van juiste informatie voorzien.

Sovas B.V. - Ruinerweg 24 - 7958 RC Koekange  - Tel: 0521 - 520 662 -  E-mail: info@sovas.nl