logo van Sovas B.V. Koekange (administratieve software voor tandtechniek, medische hulpmiddelen, orthopedie en financiele administraties)

Introductie

Sovas Financieel is het boekhoudprogramma van Sovas. Het biedt de volledige functionaliteit om een financiële administratie te voeren. Het programma kan gekoppeld worden met Sovas Hulpmiddelen of Sovas Tandtechniek, waardoor een volledig geïntegreerd pakket ontstaat.

Door de geavanceerde opzet van de applicatie kunt u snel en efficiënt uw gegevens invoeren. De verwerking van de administratie neemt daardoor weinig tijd, waardoor u meer tijd over houdt voor andere zaken.

Sovas Financieel is een volledige grootboek-, debiteuren- en crediteurenadministratie. Na het oproepen van het betreffende dagboek waarin u wilt boeken kunt u direct aan de slag. Afhankelijk van het soort dagboek (kas, bank, giro, inkoop, verkoop of memoriaal) zal het scherm zich automatisch aanpassen.

U ziet altijd de meest actuele saldi en overige gegevens op het scherm staan. Daar waar u wilt boeken op een grootboekrekening waaraan een subadministratie is verbonden (debiteuren, crediteuren) zal Sovas Financieel automatisch overschakelen naar de betreffende subadministratie en u in de gelegenheid stellen om daar de gewenste boekingen te doen. Wanneer u gebruik maakt van de optie telebankieren zal deze boeking zelfs automatsch gebeuren. Verschillen zijn uitgesloten omdat u altijd een sluitende boeking maakt.

Sovas Financieel zorgt voor de rest; Balansen, Grootboekkaarten, Btw-aangifte, Debiteuren en Crediteuren beheer. In alle rapportages heeft u voldoende selectiemogelijkheden, zodat u altijd op het juiste moment van de correcte informatie wordt voorzien.

Sovas Financieel is in basis al zeer uitgebreid. Toch is ook dit programma modulair in opbouw. Op basis van uw wensen kiest u de voor u noodzakelijke functionaliteit. Zo kunt u kiezen voor Budgetteren, Telebankieren, Statistiek, Meerdere administraties of Multi-user.

Sovas B.V. - Ruinerweg 24 - 7958 RC Koekange  - Tel: 0521 - 520 662 -  E-mail: info@sovas.nl