logo van Sovas B.V. Koekange (administratieve software voor tandtechniek, medische hulpmiddelen, orthopedie en financiele administraties)

Introductie

Het boekhoudprogramma Sovas Financieel heeft een GolfEditie, speciaal ontwikkeld voor baanmanagers, penningmeesters of secretariaten van golfverenigingen en golfbanen om zelf de financiële administratie te kunnen voeren. De software maakt het verwerken van financiële gegevens voor golfbanen stukken eenvoudiger en overzichtelijker. En bespaart ook nog eens kosten èn tijd. Goed Voorbereid Boekhouden is dat. Heeft u uw GVB al?

Het pakket heeft branchespecifieke koppelingen, een intuïtieve opbouw en levert overzichtelijke rapportages. Daarmee is de software eenvoudig in gebruik. Ook voor gebruikers die geen financiële achtergrond hebben. Iedere dag weer bevestigt Sovas Financieel dat het pakket compleet en overzichtelijk is. Foutloos en zeer betaalbaar.

Sovas heeft een eigen en prima bereikbare helpdesk met gedegen kennis van de golfwereld en boekhoudkundige vraagstukken. Die kennis is gebaseerd op meer dan 25 jaar praktijkervaring. Zo kunnen ook de inhoudelijk complexe vragen snel worden beantwoord. Dat kan een bezoek aan de accountant schelen. En dus geld besparen.

Steeds meer golfverenigingen kiezen voor Sovas

Veel penningmeesters en baanmanagers maken al gebruik van de GolfEditie van Sovas Financieel. En er komen maandelijks meer gebruikers bij. Waarom?

  • Omdat ze bij hun huidige leverancier te lang op support moeten wachten.
  • Omdat ze bij hun huidige leverancier slechts een nummer zijn.
  • Omdat de bestaande oplossing niet gebruiksvriendelijk is door te veel overbodige functionaliteit.
  • Omdat de bestaande software geen maatwerk biedt.

Misschien is het voor u nu ook het moment om over te stappen! Bent u al zover om de overstap te maken?

Sovas B.V. - Ruinerweg 24 - 7958 RC Koekange  - Tel: 0521 - 520 662 -  E-mail: info@sovas.nl