logo van Sovas B.V. Koekange (administratieve software voor tandtechniek, medische hulpmiddelen, orthopedie en financiele administraties)

Informatie

De GolfEditie van Sovas Financieel is niet alleen de meest gebruiksvriendelijke oplossing voor het voeren van de financiële administratie van golfverenigingen en golfbanen. Het heeft ook branchespecifieke functionaliteit, zoals:

Golfbaan-specifieke importfuncties
De golfbaan-specifieke importfuncties zijn ontwikkeld om het de gebruiker gemakkelijker te maken en fouten te voorkomen. Voor degenen die met het Nationaal Golf Pakket werken, is zelfs een automatische koppeling gemaakt met de ledenadministratie en het kassasysteem.

Jaarfacturen in termijnen incasseren
Voor veel leden van golfverenigingen is het plezierig als ze in termijnen kunnen betalen. Dit levert vaak veel werk op voor de penningmeester. Jaarfacturen kunnen met de GolfEditie met één druk op de knop in termijnen geïncasseerd worden.

Activa-module
Activa van golfbanen moeten op een speciale manier geboekt worden. De activa-module van de GolfEditie is specifiek voor golfbanen ontwikkeld en geeft inzicht in de boekwaarde. Het programma maakt zelfs de bijbehorende kosten van de activa inzichtelijk.

BTW-verrekening
Heeft een golfvereniging speciale afspraken gemaakt met de Belastingdienst over de omzetbelasting? Dan voorziet Sovas Financieel in de BTW-verrekening bij de aangifte. Een stukje maatwerk speciaal voor golfverenigingen.

Budgetten monitoren
De winst- en verliesrekeningen zijn heel eenvoudig samen te stellen. Daardoor hebben penningmeesters en baanmanagers direct inzicht in de financiële situatie. Het vergemakkelijkt bovendien het monitoren van het budget.

Kosten per commissie
Met uitgebreide mogelijkheden voor managementinformatie zijn zaken als herkomst van de omzet, liquiditeit en de kosten per commissie snel inzichtelijk te maken.

Standaard functionaliteit boekhoudprogramma
Met de standaard versie van Sovas Financieel kan je onder andere:

  • De volledige grootboek-, debiteuren- en crediteurenadministratie voeren
  • Betalingsherinneringen versturen
  • Verkoopjournalen importeren en verwerken
  • In meerdere boekjaren tegelijkertijd werken
  • Duidelijke overzichten produceren, zoals saldilijsten, ouderdomsoverzichten, boekingsverslagen, proefsaldibalans, periode-overzichten en balans/V&W rekening
  • Zelf online de software updaten

Extra modules
Sovas Financieel is in de basis dus al heel compleet. Zo nodig is Sovas gemakkelijk uit te breiden met extra krachtige functionaliteit, bijvoorbeeld om met meerdere gebruikers tegelijkertijd in het systeem te werken, om meerdere administraties naast elkaar te voeren, om te kunnen telebankieren, te budgetteren, automatische incasso's te verzorgen, kostenplaatsen aan te wijzen en activa te registreren.

Maatwerk
Sovas staat voor persoonlijke service, attente medewerkers en een goed bereikbare helpdesk. Sovas denkt ook graag mee. Want wanneer er specifieke wensen uit de markt komen die ook voor anderen interessant zijn, dan vertaalt Sovas die naar standaardfunctionaliteit. Wel zo handig voor alle andere gebruikers van het pakket. En zo ontwikkelen we met elkaar de beste financiële software voor de golfwereld.

Zodat iedereen Goed Voorbereid kan Boekhouden. Met de GolfEditie van Sovas Financieel.

Sovas B.V. - Ruinerweg 24 - 7958 RC Koekange  - Tel: 0521 - 520 662 -  E-mail: info@sovas.nl