logo van Sovas B.V. Koekange (administratieve software voor tandtechniek, medische hulpmiddelen, orthopedie en financiele administraties)

Actie

Nu: 2 maanden gratis gebruikmaken van Sovas Tandtechniek

De overstap op een nieuw pakket voor de orderadministratie heeft vaak veel voeten in de aarde. Dat doe je niet zomaar. Toch zijn er tandtechnische laboratoria die op dit moment voor deze keuze staan. Bijvoorbeeld omdat ze met verouderde software werken, belangrijke functionaliteit missen, er te vaak fouten voorkomen of de serviceverlening slecht geregeld is.

Bestel nu en bespaar 60,00

En stel nou dat u k zover bent om de overstap te maken, dan hebben we ook nog een mooie aanbieding voor u. Want tot 31 maart 2020 bieden wij u het gebruik van de software gedurende twee maanden gratis aan. Dat vertegenwoordigt toch mooi een waarde van 60,- op de toch al zo lage licentieprijs van 360,- per jaar. En mocht u na 2 maanden niet tevreden zijn, dan bent u niet eens verplicht om een licentie op Sovas Tandtechniek te nemen. Dan stopt uw licentie per direct en betaalt u helemaal geen licentiekosten*. No Cure No Pay dus.

Direct bestellen

Ja, ik wil gebruikmaken van Sovas Tandtechniek. Het licentiecontract gaat pas in nadat de eerste twee gratis maanden zijn verstreken, tenzij ik van tevoren de overeenkomst heb opgezegd.

Bedrijfsnaam
Titels De heerMevrouw
Voorletters
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Fax
E-mail
Opmerking* Actievoorwaarden
De No Cure No Pay aanbieding is niet van toepassing op de installatie-, instructie- en reiskosten.

Sovas B.V.
Ruinerweg 24
7958 RC Koekange
Tel: 0521 - 520 662
E-mail: info@sovas.nl