logo van Sovas B.V. Koekange (administratieve software voor tandtechniek, medische hulpmiddelen, orthopedie en financiele administraties)

Actie

Nu: de installatie en training ter waarde van € 475,- gratis ontvangen

Het heeft nogal wat voeten in de aarde om over te stappen op een nieuw financieel systeem. Maar het in gebruik nemen van een nieuw financieel pakket is wel een mooi moment om de administratie geheel naar eigen inzichten opnieuw in te richten. Een mooie kans dus. En we helpen daar graag mee! Goed Voorbereid Boekhouden doe je met Sovas Financieel.

Kies vóór juni 2013 voor de GolfEditie van Sovas Financieel en krijg de installatie en training ter waarde van € 475,- gratis.

Het GVB bestaat niet meer. Maar Sovas heeft nog steeds haar Goed Voorbereid Boekhouden. Wilt u ook alsnog uw GVB halen? Ook bij ons kan dat in 2 stappen: vul onderstaand formulier in en wij komen langs voor een demonstratie. Tijdens de demonstratie ontvangt u direct uw persoonlijke GVB. Want zo gemakkelijk gaat dat met Sovas.
Het GVB van Sovas Financieel is een waardevol stukje techniek. Ook nog eens speciaal voor u gemaakt. Benieuwd wat het is? Nodig ons snel uit voor een demonstratie via onderstaand formulier.

In 2 stappen naar uw GVB

Ja, ik wil graag een vrijblijvende demonstratie van de GolfEditie van Sovas Financieel en ontvang zo mijn persoonlijke GVB.

Of schaf direct de GolfEditie van Sovas Financieel aan!

Ja, ik schaf direct de GolfEditie van Sovas Financieel aan en maak gebruik van de actie en krijg de installatie en training ter waarde van € 475,- gratis. Natuurlijk ontvang ik ook mijn persoonlijke GVB.

Golfbaan/Golfvereniging 
Titels De heerMevrouw
Voorletters
Achternaam
Functie
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mail
Huidig financieel pakket 

Opmerking

Sovas B.V.
Ruinerweg 24
7958 RC Koekange
Tel: 0521 - 520 662
E-mail: info@sovas.nl