logo van Sovas B.V. Koekange (administratieve software voor tandtechniek, medische hulpmiddelen, orthopedie en financiele administraties)

Introductie

Sovas Financieel is het boekhoudprogramma van Sovas. Het biedt de volledige functionaliteit om een financiŽle administratie te voeren. Het programma kan gekoppeld worden met Sovas Hulpmiddelen of Sovas Tandtechniek, waardoor een volledig geÔntegreerd pakket ontstaat. De GolfEditie van Sovas Financieel kan gekoppeld worden met het Nationaal Golf Pakket (NGP) van MMS Proware B.V., zodat ook voor golfverenigingen een volledig geÔntegreerde administratie ontstaat.

Door de geavanceerde opzet van de applicatie kunt u snel en efficiŽnt uw gegevens invoeren. De verwerking van de administratie neemt daardoor weinig tijd, waardoor u meer tijd over houdt voor andere zaken.

Sovas Financieel is een volledige grootboek-, debiteuren- en crediteurenadministratie. Na het oproepen van het betreffende dagboek waarin u wilt boeken kunt u direct aan de slag. Afhankelijk van het soort dagboek (kas, bank, giro, inkoop, verkoop of memoriaal) zal het scherm zich automatisch aanpassen.

U ziet altijd de meest actuele saldi en overige gegevens op het scherm staan. Daar waar u wilt boeken op een grootboekrekening waaraan een subadministratie is verbonden (debiteuren, crediteuren) zal Sovas Financieel automatisch overschakelen naar de betreffende subadministratie en u in de gelegenheid stellen om daar de gewenste boekingen te doen. Wanneer u gebruik maakt van de optie telebankieren zal deze boeking zelfs automatsch gebeuren. Verschillen zijn uitgesloten omdat u altijd een sluitende boeking maakt.

Sovas Financieel zorgt voor de rest; Balansen, Grootboekkaarten, Btw-aangifte, Debiteuren en Crediteuren beheer. In alle rapportages heeft u voldoende selectiemogelijkheden, zodat u altijd op het juiste moment van de correcte informatie wordt voorzien.

Sovas Financieel is in basis al zeer uitgebreid. Toch is ook dit programma modulair in opbouw. Op basis van uw wensen kiest u de voor u noodzakelijke functionaliteit. Zo kunt u kiezen voor Budgetteren, Telebankieren, Statistiek, Meerdere administraties of Multi-user.

Sovas B.V.
Ruinerweg 24
7958 RC Koekange
Tel: 0521 - 520 662
E-mail: info@sovas.nl